Flashspelen

Det är nog många av oss har fastnat i ett på många sätt meningslösa och simpla spel på internet eller i datorn och trots att vi vet att det inte är konstruktivt fortsätter vi. Vi vinner inte pengar eller ryktbarhet utan det är spel som i de flesta fall är enkla och grafiken är sällan spännande men vi fortsätter att spela. Vi spelar när vi väntar på tåget, när vi slötittar på teven. Vi blir bättre och bättre, vi når högre nivåer men inget annat händer.

Vi vinner och vi kan bli bättre är nog svaret på varför vi kan sitta timmar och spela dessa spel. Det enda de ger oss är tillfredsställelsen när vi klarar en nivå till eller att vi är på väg att klara en och vi kan inte lämna skärmen förrän vi nått nästa nivå. Ni har nog alla sagt. Bara en gång till.

Det enda vi kan förlora är tid men om vi börjar spela för pengar blir också vårt fokus mycket större eftersom förlusten kan vara de pengar du satsat men det kan också innebära att du går rikare där ifrån,

I grund och botten spelar det ingen roll om du spelar för pengar på onlineslot.se eller bingosajter.org eller på andra gratis sajter. Allt handlar i grund och botten om att vi vill vinna. Ta en steg till. Få ett pris.Denna sida med gratis flash spel drivs i samarbete med free games jungle och start games.
Ladda ner gratis flash spel till din sida 2007-2008 – gratis flash spel för webmasters.
  • Site Map of