Vad finns det för lärorika barnspel?

Många föräldrar har barn som i dag är nyfikna på de här med datorer. Hur ska de få kunna ta del av den moderna tekniken på rätt sätt och vilka lärorika barnspel finns det som de kan underhålla sig med?

Kalle Kunskap är en serie spel för barn upp till och med 12 år. Det finns elva stycken olika spel med varierande svårighetsgrader.  Man får vara med Kalle och Leo på olika uppdrag och lösa olika problem kopplat till siffror, bokstäver, geografi och mycket annat. Det blir ett moderna och lärorikt sätt för barn att införskaffa sig kunskap.

Josefin Skolhjälp är en annan serie som under mer än 15 års tid givit barn rolig underhållning samt lärorika spel.  Även där man lära sig om siffror, bokstäver, geografi precis som hos Kalle Kunskap. Man kan också lära sig om kroppen, historia och rymden.

Det finns också en uppsjö av andra barnspel som dock inte primärt inriktar sig på att lära ut saker.  Några exempel är Mumin, Jag älskar hästar, Lola & Virginia och de många spelen Nintendo producerar med åldersgränsen PEGI 3 på.

Purpline.se säljer dessa spel och andra spel via Tradera.Denna sida med gratis flash spel drivs i samarbete med free games jungle och start games.
Ladda ner gratis flash spel till din sida 2007-2008 – gratis flash spel för webmasters.
  • Site Map of